Presse

Her kan du hente Max Wolff's pressemeddelelse og pressefoto, samt flere oplysninger.
Hvis Du ønsker andre oplysninger/andet materiale, send venligst en email til maxwolff@yahoo.dk 

 

 
 Pressphoto (300 p/i) 2,0 MB
Pressphoto (600 p/i) 5,5 MB


Pressphoto (300 p/i) 2,5 MB
Pressphoto (600 p/i) 6,5 MB


Pressphoto (300 p/i) 1,8 MB
Pressphoto (600 p/i) 2,5 MB

 

Info

På udkig efter en musiker til at spille?

Hvis man er til akustisk Cash, Clapton, eller Cooder, er man her på rette spor!

Jeg spiller gerne solo på barer, hvor man kan hygge sig til og med den ægte vare.

Med blues, folk, roots og country og to gamle guitarer, har jeg nu i mange år underholdt og spillet til mange og vidt forskellige anledninger.
Hvis lejligheden byder sig, finder jeg et par danske numre frem, eller sågar egne sange - naturligvis.
- se http://www.reverbnation.com/maxwolff

Johnny Cash, Muddy Waters, John Fogerty, Robert Johnson, Kris Kristofferson, Taj Mahal, Ry Cooder, Chet Atkins, Elmore James, Blind Blake, Merle Travis, Eric Clapton, Willie Nelson, Big Bill Broonzy, Hank Williams, Leadbelly, Woody Guthrie, John Lee Hooker, Jimmy Rodgers, Jim Reeves, Merle Haggard, etc.


 Sanger, guitarist & trubadur fra Aarhus,
akustisk blues og folk:

"Med godt 25 år på landevejene og nu mere end 3000 optrædender på samvittigheden, har han på de små steder i DK skabt sig et ry, som en af landets flittigst turnerende musikere, måned efter måned, år efter år, uden undtagelse.
Den enorme erfaring for, hvordan man møder det kræsne danske (værtshus)publikum, gør det muligt at være både folkelig og original på samme tid, uden at miste troværdigheden. Han spiller med sjæl og indlevelse, og han både er og lyder autentisk. Hvad enten han spiller egne sange eller andres, bliver dette gjort med en puls, et anslag og en teknik, der består af lige dele sang, fodtramp, fingerstyle- og slideguitar. Det fascinerende og særlige er, at man efter et kort moments iagttagelse eller lytten, fornemmer en artist med evnen til at lyde af mere, end der er.

Med dynamik, variation og ikke mindst et glimt i øjet, er Max en sand mester i at improvisere med musikken, når der lånes flittigt fra her og der.
Udover at være en blændende akustisk guitarist, er Max nemlig også en fremragende sanger, med et engelsk uden slinger. Man er altså i rigtig godt selskab med en musiker, der på troværdig og sympatisk vis kommer godt rundt i blues, folk og countrymusikkens mangfoldige lag, og - hvis lejligheden byder det - også gerne gi´r et nummer på dansk.

Max Wolff optræder oftest som solo, men også gerne som duo med f.eks. trommer(!), eller trio med kontrabas, mundharpe, trommer etc. Eller hvad der måtte være økonomi til. Netværket med miljøets musikerkolleger over hele landet, skaber en gang imellem de sjoveste og mest mindeværdige optrædener for både musikere, arrangører og ikke mindst publikum!"

Diskografi:

”got you on my mind” (Gateway Music 2008)

“I’m Bonafide” (egenudgivelse 2004),
nomineret til Årets Danske Blues Udgivelse ved Danish Music Awards – Folk, 2004).

"On A Monday" (MWCD2), debut cd fra 2002 med orkestret "Low Budget Brothers"

"Oneway Tracks" (MWCD4), "Low Budget Brothers".

"Before Showtime"(MWCD1), en EP fra 1999 med trioen "The Blues-Tones". Denne cd er ikke i distribution.